Para pak çastesh janë shpëtuar të 12-të fëmijët dhe trajneri i tyre i futbollit, të cilët për më shumë se 15 ditë kanë mbetur të ngujuar në shpellë.

Ditën e djeshme janë shpëtuar 8 fëmijë kurse sot edhe pjesë tjetër e ekipit duke përfshi këtu edhe trajnerin e tyre.

Sipas, “Daily Mail” fëmijët do të dërgohen për ekzaminime mjekësore dhe sikur të tjerët do të shtrihen në spital.
Ndryshe, gjatë qëndrimit në shpellë ata janë furnizuar me ushqim dhe ilaqe.