Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shteti i Shqipërisë kanë arritur marrëveshjen ku pritet që vitin e ardhshëm të ndërtohen tri baza Amerikano-Shqiptare në Shqipëri.

Kreu i Republikanëve të Kosovës, Faton Kurti thotë se, pas kësaj marrëveshje parashikohet që Amerika të sjell në Shqipëri 120 avion ushtarakë, 10 mijë autoblinda si dhe lloje të ndryshme mjetesh dhe sisteme raketore, shkruan gazeta “Bota sot”.

Sipas tij, deri tash në Shqipëri kanë arritur 33 helikopterë Apach.

Ja postimi i tij:

SHQIPËRIA DO TË JETË KRYEQENDRA E BALLKANIT PËR BAZAT E SHBA dhe NATO-s.Pas arritjes së marrëveshjes ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, vitin e ardhshëm planifikohet të ndërtohen 3 baza Amerikano – Shqiptare në Shqipëri. Më pas parashikohet të sjellin 120 avionë ushtarakë, 10 mijë autoblinda, lloje të ndryshme mjetesh dhe sisteme raketore.Në Shqipëri tashmë kanë arritur 33 helikoptera Apachi. Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkani kundër RUSISË.

GOD BLESS AMERICA – ZOTI E BEKOFTË AMERIKËN