Në një plazh në shtetin federal amerikan, Karolina e Jugut, është vërejtur një pamje jo e përditshme – një shqiponjë e madhe kapi një peshkaqen në det, fluturoi mbi plazh plot me njerëz në të dhe dërgoi gjahun e vet në çerdhe.

Gruaja e cila shpejtë ka reaguar me kamerën e saj dhe ka xhiruar fluturimin e shqiponjës gjigande – Eshli, thotë se peshkaqeni ka qenë i gjatë rreth dy metra.