Gjatë 24 orëve të fundit (07/08.11.2020) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar gjithsejtën 436 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Artikulli paraprakBrazhe: Maqedonia nga një konsumator i sigurisë u bë kontribuues i sigurisë
Artikulli tjetërNuk përmbahet as Engjëllusha, kaq provokuese shfaqet në imazhin e fundit