Kryetari i Këshillit të Prokurorëve, Kole Shterjev javën që vjen do të caktojë seancë për të filluar procedurat për shkarkimin e Prokurores speciale, Katica Janeva, si e dyshuara e tretë në rastin “Reket”.

“Ne kemi marrë disa nga materialet, posa të marrim dhe pjesën tjetër do të thërrasim mbledhje të Këshillit të Prokurorëve dhe kjo mund të ndodhë javën e ardhshme,” tha Shterjev për Plusinfo.