Shtetasi bullgar që kërkohej nga Interpoli arrestohet në Strumicë

Dje pasdite në një hotel në Strumicë, është arrestuar një shtetas bullgar dhe është dërguar në stacionin policor për procedurë të mëtejshme.

“Më 15.06.2019 në orën 16:10 në një hotel në Strumicë, në bazë të kërkesës nga Interpoli, është arrestuar shtetasi bullgar T.N.I. (63). Personi është ndaluar në stacionin policor për procedurë të mëtutjeshme”, deklarojnë nga MPB.

evn