Një shtetas grek i cili kishte shkelur rregullat në komunikacion ka sulmuar një polic.

Në rrugën Veles-Negotinë, tek fshati Crven Bregovi, pasi ka shkelur rregullat në komunikacion, S.K. (44) nga Greqia fizikisht ka sulmuar një polici.

Personi është arrestuar dhe dërguar në stacionin policor në Negotinë për procedim të mëtejshëm, njoftojnë nga MPB.