Deputeti i BDI-së, Arbër Ademi në Click Plus, komentoi edhe votëbesimin e Qeverisë e cila ishte kërkesë e kryeministrit Zaev.

Ademi tha se shumica parlamentare është stabile dhe me 62 vota “për” u konfirmua legjitimiteti i Qeverisë.