SHVL UÇK Vlerëson se tashmë vërtetohet njëanshmëria e zgjidhjes së emrit të siç thuhet IRJM-së.

Në reagimin e ShVL UÇK-së thuhet se derisa po bisedohet për emrin askush nuk i përmend Ilirët- Arbërit- Shqiptarët të ngulitur në këto troje para se të shtrihen të tjerët.

Pjesa Perëndimore e Maqedonisë së tanishme ka qenë vazhdimësi e Ilirëve nga Dukla.

Politikanët dhe historianët shqiptar janë strukur, si guacat. Ne kemi zgjedhur nga fillimi variantin tonë, theksojnë në reagim nga ShVL-UÇK.

Artikulli paraprakFëmijët që marrin antibiotikë pa mbushur 2 vjeç, kur të rriten bëhen obezë
Artikulli tjetërBozhidar Dimitrov: Emri i vërtetë i Maqedonisë duhet të jetë “Bullgaria Jugperëndimore”