Është gjithmonë emocionuese të udhëtosh prapa në kohë dhe ta bësh një vështrim në atë se si janë dukur të famshmit botërorë në adoleshencën e tyre para se të bëheshin “të mëdhenj”.

Ne e kemi përpiluar një përzgjedhje të fotografive të librit vjetor të aktorëve hollivudianë, që nuk janë asgjë më shumë se absolutisht epike.

Bradley Cooper
Sandra Bullock
Jack Nicholson
Robert Downey Jr.
Jennifer Lawrence
Matt Damon
Alec Baldwin
Emma Stone
Hugh Jackman
Mila Kunis
James Franco
Stanley Tucci
Megan Fox
Charlie Sheen
Anne Hathaway
Dwayne Johnson