Ky është viti i dytë që po jetojmë në pandemi, dhe vaksinimi global ka nisur.

Ndërkohë, i ftuar në NIN, Dr. Shefqet Hoxha jep këndvështrimin e tij për pandeminë si hoxhë.

Çfarë thotë ai ndiqni të plotë në videon e mëposhtme.

blob:https://www.facebook.com/984b07d3-542c-49cb-af3c-8820e407fa80