Ta ndalësh opsionin e lokacionit në telefonat Android nuk do ta parandaloj Googlen që ta dijë lokacionin tuaj.
Informacionet për lokacionin tuaj do të vazhdojnë të mblidhen tek Google.

Për ta ndaluar këtë ju pasi ta ndalni opsionin e lokacionit, shkoni tek llogaria juaj në Google dhe pastaj tek opsioni ‘Privacy Menu’.
Pastaj klikoni tek ‘Activity Controls’, pastaj e ndaloni opsionin ‘Web&App Activity’.