Vera është afër dhe çdonjëri nga ne dëshiron që të ketë linja të bukura trupore përgjatë kësaj sezone.

Nëse jeni në nevojë për të humbur disa kilogramë, atëherë ekzistojnë disa ushtrime të lehta dhe të shpejta për t’u kryer, transmeton lajmi.net.

Madje, juve nuk do iu duhet të shkoni në palestër fare. Gjithçka që do iu nevojiten janë një palë shkallë dhe koncentrim.

Ndiqeni videon e mëposhtme për të parë se si realizohen ushtrimet.