Ju mund të humbni peshë në gjumë vetëm duke pirë një filxhan çaj.

Shumica e njerëzve ndërmarrin masa ekstreme, në një përpjekje për të djegur dhjamin e barkut, por kjo nuk është çdoherë e nevojshme

Sipas ‘Medical News Today’, ju mund të digjni deri në 500 kalori në gjumë, ndërsa trupi vazhdon të punojë derisa flemë.

Dhe për të bërë maksimumin e humbjes së peshës, disa studime kanë zbuluar se pirja e një filxhani çaj mund të ndihmojë të djegni edhe më shumë yndyrë.

Jo medoemos nënkupton se ju duhet të pini çajra dietal, por të tillë si kamomili, kanella apo edhe menteje.