Komuna e Çairit, nesër (e mërkurë) në ora – 12:00, me rastin e shënimit të “Ditës së Alfabetit” do të bëjë promovimin e vendosjes së “Simbolit të Alfabetit” tek Sheshi Skenderbeu – Shkup.

Në orën e përcaktuar të promovimit do të mbahet press konferencë në të cilën do të marrin pjesë – Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu si dhe udhëheqës tjerë të institucioneve shtetërore dhe lokale në Maqedoni.