Ai është ndër këngëtarët më të suksesshëm dhe më të pëlqyer kosovar.

Bëhet fjalë për Sinan Vllasaliun i cili numëron hite të shumta.

Derisa, shumë shpejtë duket se do ta sjellë edhe një hit tjetër.

Artisti ka publikuar një pjesë të klipit të ri në Instagram, e adhuruesit e muzikës së tij mezi po e presin.