‘Sinani’ në lidhje me aktoren e njohur? Flasin mediat turke.
Alp Navruz dhe Alina Boz janë dy aktorët e njohur turk, e që për momentin janë tejet të përfolur në Turqi.

Ata janë personazhet kryesore të filmit që po luhet tani në Turqi, ‘Mos ma lësho dorën’.

Ata luajnë rolin e ‘Xhenkut’ dhe ‘Azrës’ dhe me këto role po pëlqehen shumë në public.

Mirëpo, në mediat dhe publikun turk po flitet për një lidhje të mundshme në mes të atyre dyve.