Pas vendimit të Qeverisë, kinemaja “Sinepleks” prej sot fillon përsëri me punë.

Protokolli për punë të kinemasë do të jetë publik në faqen zyrtare të internetit të kinemasë.

Me protokollet e propozuara për organizimin e ngjarjeve nga Komisioni për Sëmundje Infektive, dhe të pranuara nga Qeveria, “Sinepleks” i zbaton në mënyrë që të mbrojë shëndetin e vizitorëve dhe punonjësve.

Punonjësit e kinemasë do të respektojnë plotësisht masat për rritjen e sigurisë dhe, mbi të gjitha, për të kontribuar në mbrojtjen e shëndetit të vizitorëve.

“Sinepleks” në mënyrë shtesë rriti nivelin e dezinfektimit, në ambientet dhe sallat janë instaluar mjete për higjienën e duarve, barriera mbrojtëse dhe pajisje mbrojtëse për të gjithë punonjësit.

Nga “Sinepleks” u bëjnë apel të gjithë vizitorëve të respektojnë masat që kanë për qëllim mbrojtjen e shëndetit publik.