Seanca e sotme gjyqësore ku Sistina kërkon 634.251 denarë dëmshpërblim për borxhin e pashlyer nga i akuzuari në rastin “reket”, Bojan Jovanovski-Boki 13, është shtyrë pasi është shfuqizuar autorizimi i avokatit të të akuzuarit. Faturën nga Axhibadem Sistina, Boki 13 e ka pranuar që në muajin prill të këtij viti, por deri tani nuk e ka paguar. Përveç operimit, në çmim përfshihet edhe tretmani dhe shërbimet që i ka pranuar i akuzuari.

Seanca është shtyrë për më 20 dhjetorë.

Artikulli paraprakBekim Memeti mban premtimin, nis asfaltimi i rrugës industriale në Tetovë (video)
Artikulli tjetërBuxheti i BE-së, pakënaqësi mes vendeve të varfra