Sot skadojnë 30 ditë paraburgim shtëpiak për biznesmenin Orce Kamçev, ish drejtorin e BSK-së Sasho Mijallkov si dhe për pronarin e Pelisterkës, Cvetan Pandelevski, që të tre të akuzuar në rastin e PSP-së “Perandoria”.

Gjatë ditës do të shihet nëse Gjykata Themelore Shkupi 1 dhe Gjykata e Apelit do ta respektojnë mendimin e Gjykatës Supreme, e cila i ndaloi të gjitha hetimet PSP-së të ngritura pas 30 qershorit të vitit 2017