Skandaloze, kryetari i komunës së Bogovinës nga radhët e Aleancës nuk pranon të ndryshohet emri shkollës në fshatin Novosellë

Kryetari i komunës së Bogovinës, Albon Xhemaili nga radhët e Aleancës për Shqiptarët nuk pranon të ndryshohet emri shkollës së fshatit Novosellë e cila mban emrin “11 Oktomvri”.

Propozimi ka ardhur nga këshilltari i Lëvizjes Besa Fikret Bafqari.
Më poshtë ju sjellim edhe kërkesën dhe propozimin.

evn