Sonte ne Galerinë Nacionale në Shkup, në objektin Çifte Hamam mbahet ekspozite e fotografit të njohur nga Kosova Afrim Spahiu.

Afrim Spahiu është autor jashtëzakonisht i rëndësishëm në historinë e artit të Maqedonisë, ai është themeluesi në fushën e filmit bashkëkohore ballkanike – drejtor i fotografisë dhe një fotograf i shquar në rajon me një numër ekspozita solo në galeri të rëndësishme në rajon dhe më gjerë.

Kjo është paraqitja e tij e parë e madhe në Maqedoni, ku do të ekspozohen veprat e së kaluarës gati pesëdhjetë vjet të krijimtarisë së tij.
Afrim Spahiu është profesor, fotograf dhe prodhues i artit.