KRRE sot do të duhet të kumtojë çmimet e reja të dervitave të naftës.

Nëse do të ketë ndryshime apo jo, gjegjësisht do të rriten apo jo do të merret vesh sot pasdite.

Javën e kaluar derivatet e naftës janë liruar për 1 denarë, gjegjësisht për 1.5 denarë.

Trupi energjetik me metodologjinë e re ka sjell vendim që të mbushen rezervoaret me çmim për 69,5 denarë për benzin dhe 62,50 për dizel.