Sot dhe nesër parkingjet do të jenë pa pagesë në Qendër të Shkupit

Të gjitha parkingjet me të cilat disponon e NP “Parkingjet”, me 1 dhe 2 janar do të jenë pa pagesë për të gjithë qytetarët.

Kurse dje parkingjet e hapura kanë punuar deri në orën 15:00, parkingjet e mbyllura dhe garazhet me kate deri në orën 18:00, ndërsa sportelet kanë punuar deri në orën 16:00.