Shoqata për Krimet e Luftës “Gjakova 98’99“ sot do të dorëzojë kontingjentin e trembëdhjetë të padive me rreth 102 kallëzime penale të bëra nga qytetarët e Gjakovës ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte.

Dorëzimi i padive dhe dokumenteve bëhet në Policinë e Kosovës- Departamenti i Krimeve të Luftës në Prishtinë.

Në orën 11:00 pritet të bëhet dorëzimi i tyre.

Artikulli paraprakDivorcet në rritje, boom padish për pension ushqimor
Artikulli tjetërZbulohet se kush ishte burimi kryesor i informacionit për operacionin kundër liderit të ISIS-it