Ministria e Ekonomisë ka njoftuar se të gjithë qytetarët e vendit se sot përfundon thirrja publike për lëshimin e një vërtetim-vauçerë për përdorimin e fondeve për pushime të organizuara të punëtorëve me të ardhura të ulëta, të ardhurat mujore në familje nuk e kalon shumën neto prej 30.000 denarë.

Thirrja publike është shpallur më 8 qershor dhe afati i fundit i aplikimit është 30 qershor.

Ndryshe deri më tani janë dorëzuar më shumë se 2.600 aplikime në Ministrinë e Ekonomisë.

Artikulli paraprakRenditja e të gjitha Kombëtareve në grupe pas ndeshjeve të para në “Euro 2020”
Artikulli tjetërRregullohet shtrati i lumit në fshatin Ropalcë, kryetari Arifi inspekton punimet