Gjatë ditës së sotme Komisioni Rregullator për energjetikë do të kumtoj çmimet e reja të derivateve të naftës.

Këto çmime do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme.

Mbetet të shohim nëse do të ketë ulje apo ngritje të çmimeve.