Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audio vizuale sot do të mbajë seancë në të cilën do të debatojë pëpr propozimin për ngritjen e procedurës për marrjen e lejes për transmetim televiziv.

Përveç kësaj, në rend të ditës janë edhe propozim vendimet për marrjen e lejes për transmetim.

Seanca, siç njoftojnë nga Agjencia, do të transmetohet drejtpërdrejt në kanalin e Agjencisë në Youtube.