Komisioni Rregullator për Energjetikë sot pritet të vendos për çmime të reja të derivateve të naftës. Vendimi pritet të merret sot, ndërsa nuk bëhet e ditur se a do të ketë rritje apo ulje të çmimeve për benzinës, naftën dhe mazutin.

Me korigjime e fundit para një jave, benzina Eurosuper BS-95 ishte shtrenjtuar për gjysmë denar, ndërsa çmimi me pakicë i Eurosuper BS-98, i Eurodiselit dhe Vajit ekstra të lehtë për amvisëri nuk kishin lëvizur me çmim.

Çmimi i tanishëm i Eurosuper BS-95 është 71,50 denarë për litër.

Çmimi i Eurosuper BS-98 73 denarë,

Eurodizeli 62,50, ndërsa i Vajit ekstra të lehtë për amvisëri 51,50 denarë.

Çmimi i mazutit 33,65 denarë për kilogram.