Spahiu: Nuk rrëzohet Ali Ahmeti me çobanka

Pas paraqitjes së “BOMBAVE” të publikuara nga El Cheka ka reaguar edhe Artin Spahiu.

Spahiu në një shkrim të publikuar në Facebook thot se është shum problem të rrëzohet lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti, duke iu futur nën pantallona dhe aty brenda duke gjurmuar dhe u kapur nëpër “ballona”!.

Ja edhe postimi i plot i Artim Sapahiut
Nuk rrëzohet një lider duke iu futur nën pantallona dhe aty brenda duke gjurmuar dhe u kapur nëpër “ballona”!
Të vegjëlit merren me persona dhe me ballonaa në nën pantallona, mesatarët merren me ngjarje, ndërsa njerëzit e mëdhenj merren me ide, filozofi dhe koncepte!
Nuk rrëzohet Ali Ahmeti me çobanka !

evn