Spanja ka shënuar ditën e saj më të keqe, ku 838 persona vdiqën nga koronavirusi, ku numri shkoi në 6.528.

Kështu tejkalon numrin e vdekjeve, që u regjistruan 24 orë më parë.

Shifrat e reja të Ministrisë së Shëndetësisë në Spanjë, tregojnë se 78,797 njerëz janë infektuar, 43 397 janë shtruar në spital, 4,907 persona janë pranuar në kujdesin intensiv dhe 14,709 janë shëruar nga kjo sëmundje.

Spanja po i forcon masat e saj, duke urdhëruar të gjithë që të qëndrojnë brenda.