Ministri i Brendshëm i Republikës së Maqedonisë dhe homologu i tij nga Mali i Zi, Oliver Spasovski dhe Sergej Sekulloviç nënshkruan një memorandum bashkëpunimi për shkëmbimin e informatave në luftën kundër krimit dhe korrupsionit.

Gjatë takimit dy ministra kanë ra dakord për thellimin e bashkëpunimit në fushën e MPB-së.