Spasovski shpërblen 30 të punësuar në më shumë sektorë të MPB

30 të punësuar në MPB nga njësi të ndryshme janë shpërblyer sot për shkak të rezultateve të treguara në punën e tyre gjatë vitit të kaluar.

Ministri i brendshëm, Oliver Spasovski, tha me këtë rast se ky shpërblim duhet të jetë motiv jo vetëm për ta, por edhe për të punësuarit e tjerë, që të kryejnë me përkushtim detyrat e tyre dhe të kontribuojnë kështu në rritjen e integritetit dhe besueshmërisë së qytetarëve në punën e policisë.

Ai kërkoi përkushtim maksimal në përballjen me sfidat profesionale dhe sakrificë nga punonjësit e policisë gjatë kryerjes së detyrave që i presin.

Drejtori i Drejtorisë për Siguri Publike, Sasho Tasevski, potencoi me këtë rast se nuk do të tolerohen në asnjë mënyrë mosrespektimi i standardeve profesionale dhe qasje selektive ndaj shkelësve të rendit, sepse, sipas tij, para ligjit të gjithë qytetarët janë të njëjtë.