Drjetori i sipatilit te Tetovës , Florin Besimi sot nënshkruajti kontratë bashkëpunimi për përfitimin e një grandi nga Ambasada e Japonisë informon Ts.mk.

Drejtori Besimi falenderoi ambasadoren Haneda Keikon për mbështetjen e e madhe që ju bën qytetarëve të Tetovës dhe spitalit të Tetovës.

“Falenderojë përzemërsisht ambasadore e Japonisë Haneda Keikon për miratimin e projektit për përmirsimin e mesit shëndetësor të Instutucionit publik shëndetësor Spitalit Klinik Tetovë për furnizimin e një automjeti sanitar i kompletuar në të gjitha paisjet medicinale” u shpreh Besimi

Sipas tij ky automjet ambulator do të jetë në funksion të qyetatrëve të Tetovës.

Ndryshe siç mëson TetovaSot, në spitalin Klinik në Tetovë do të ketë shumë investime.

Artikulli paraprakFillon mësimi i gjuhës shqipe për fëmijët e komunitetit shqiptar në Kroaci
Artikulli tjetërAzem Sadiku viziton Komunën Altinova-Turqi