Aktori i famshëm hollivudian, Sylvester Stallone, po e dëshmon se vitet e pleqërisë nuk të ndalojnë për ta pasur një fizik të mirë.

Ai aktualisht po i shijon pushimet me gruan dhe bijat e tyre në Saint Tropez të Francës, dhe këtë të premte u fotografua bashkë me to në këtë vend turistik.

Stallone i cili njihet si njeri mjaft familjar po i admironte familjaret e tij teksa këto të fundit po freskoheshin në ujërat e rivierës franceze.