NATO Secretary General Jens Stoltenberg

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, në Tuiter gjithashtu e përshëndeti miratimin e Marrëveshjes së Prespës në Greqi.

“Kontribut i rëndësishëm për stabilitetin dhe prosperitetin e gjithë rajonit. Me padurim e pres Maqedoninë e Veriut që të bëhet anëtarja e ardhshme e NATO-s”, shkruan Stoltenberg.

Artikulli paraprakHARXHIMET E JETESËS. Rritja ekonomike rrit pensionet
Artikulli tjetërSocialdemokratët evropianë kërkojnë fillim të bisedimeve me Maqedoninë në qershor