Udhëheqja e Qendrës Klinike Stomatologjike edhe në këtë vit në shenjë falënderimi për besimin e treguar shpërndau kupona me vlerë prej 3.000 denarëve tre pacientëve të cilët kanë paguar shumën më të lartë të participimit për shërbime private në vitin 2019: Strezo Stezovski , Fatime Rashiti dhe Viktorija Petrovska , të gjithë nga Shkupi. Pacientët gjatë pranimit të kuponave shprehën se ishin tejet të kënaqur nga sjellja dhe shërbimi i ekipit mjekësor si dhe ndihmës personelit gjatë ndërhyrjeve.

Kuponat i dorëzoi drejtoresha Dr. spec. Amella Cana

Artikulli paraprakSenati italian voton për gjyq kundër Salvinit
Artikulli tjetërZaharova: Sulmet ajrore izraelite e destabilizojnë Sirinë