Gjatë ditës së sotshme është punuar mbi pastrimin e kanalit të ujërave atmosferike dhe largimin e mbeturinave përgjatë rrugës magjistrale Strugë- Ohër.

Aksion ky i realizuar nga Komuna e Strugës në bashkëpunim me institucionet qendrore, me qëllim parandalimin e përmbytjeve të oborreve dhe tokave bujqësore nga sasitë e mëdha të reshjeve të shiut.” – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna e Strugës.