Komuna e Strugës vazhdon t’i përmbushë premtimet të cilat janë paraparë për tu realizuar. Është paralajmëruar realizimi i asfaltimit të rrugës “Mirçe Acev” dhe “Kuzman Josifoski Pitu”.

Vazhdojmë duke përmbushur premtimet dhe duke realizuar projektet e parapara.

Po realizohet asfaltimi i rrugëve Mirçe Acev dhe Kuzman Josifoski Pitu në Strugë.

Asfaltimi i këtyre rrugëve, do të lehtësohojë lëvizjen si për këmbësorë ashtu edhe për automjete.

Gjithmonë në shërbim të qytetarëve, për një Strugë më të mire!

Artikulli paraprakFillon rregullimi i rrugëve në fshatin Hotël
Artikulli tjetërBesimi – Koundouros: Ekziston potencial i madh për thellimin e bashkëpunimit ekonomik me Greqinë