“Duke filluar nga sot në rrugën “Proleterski Brigadi” do të punohet për zgjërimin dhe rekonstruimin e kësaj rruge ashtu që komunikacioni rrugor në këtë aks të zhvillohet me lehtësi dhe pa pengesa, si kurrë më parë.

Hyrja e Strugës tashmë do të ketë dy korsi të reja të cilat merren nga pjesë e pompës së benzinit “Makpetrol” dhe i shtohen dy korsive ekzistuese duke krijuar kështu aks rrugor me katër korsi, dy për hyrje dhe dy për dalje.

Për një Strugë më të mirë.” – zyra për marrëdhënie me publikun, Komuna e Strugës

Rekonstruim dhe zgjërim i aksit rrugor “Proleterski Brigadi”Duke filluar nga sot në rrugën “Proleterski Brigadi” do të…

Publiée par Komuna e Strugës / Општина Струга / Municipality of Struga sur Mercredi 9 octobre 2019