ëshillat Studentore të Universiteteve Publike do i drejtohen nesër me një kërkesë Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, ku do paraqesin 4 kushtet e tyre. Kërkesa mban datën 06 dhjetor dhe Ministrisë i është lënë afat për kthimin e përgjigjes deri në orën 16:00 të ditës së nesërme.

Studentët e të gjitha universiteteve publike kane paralajmëruar se do bojkotojnë edhe nesër mësimin duke u grumbulluar në oborret e fakulteteve përkatëse për të marshuar në orën 10:00 drejt Ministrisë së Arsimit. Katër kushtet e studentëve drejtuar MASR: