Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski sot do të inspektojë ndërtimin e autostradës Kërçovë-Ohër.

Për ndërtimin e rrugës 57 km të gjatë parashikohen 374 milion euro nga EXIM BANK dhe nga buxheti i Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore.
Progresi i përgjithshëm i punëve ndërtimore është 60 për qind.

Artikulli paraprakMinistri Filipçe për vizitë në repartin e kujdesit intensiv të Klinikës së Fëmijëve
Artikulli tjetërSamiti i G7-s mbyllet me befasi. Trump tërheq firmën nga deklarata e përbashkët