Sot në Prishtinë me Shefin e Kabinetit të Kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, Sekretarin Organizativ të BDI-së, njëherësh Zv. Kryeministrin e Parë të Maqedonisë së Veriut, mikun tim të nderuar Artan Grubi!

Qeveria e Maqedonisë̈ së Veriut për herë të parë ka Zv. Kryeministër të Parë shqiptar dhe ky është i nderuari Artan Grubi!

Zv. Kryeministri i Parë shqiptar është paralajmërimi i madh historik se po vjen dita dhe epoka e madhe e Kryeministrit të Parë shqiptar në Maqedoninë e Veriut!

Ismet Sylejmani Prishtinë, 31 Tetor 2020!

Prishtinë, 31 Tetor 2020!