“Shumë i nderuar miku im Talat Xhaferi! Urime rizgjedhja Kryetar i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut! Me Ty Kryetar Parlamenti, Maqedonia e Veriut po shënon suksese të njëpasnjëshme, të cilat na bëjnë krenar e na e rrisin prestigjin kudo ne botë. Populli shqiptar, Atdheu e Kombi ynë, Ty të ka njerin prej bijëve më të mëdhenj! Ti je njëri prej bashkpunëtorëve më besnik të Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti! Të uroj shumë suksese dhe shumë shendet! Dalsh faqebardhë!” – thotë Ismet Sylejmani

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3294061437322590&id=100001562988310