Dje në orën 18:45 në vendkalimin kufitar “Tabanoc”, gjatë kontrollimit të pasaportave, është konstatuar se A.R. (37) nga Republika e Serbisë gjendet në listën e kërkimit nga Interpoli i Zvicrës.

Ai është arrestua dhe dorëzuar në SPB Kumanovë për procedurë të mëtejshme.