Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov sot në Shkup do të takohet me ministrin shtetëror kompetent për Evropën në Ministrinë gjermane të Punëve të Jashtme, Mihael Rot.

Në takim, siç kumtoi MPJ, do të bisedohet për aktivitet e fundit drejtë realizmit të prioriteteve të jashtme politike të Republikës së Maqedonisë dhe për hapat e ardhshëm për implementimin e tërësishëm të Marrëveshjes së arritur për zgjidhjen e kontestit bilateral me Greqinë fqinje.