Zv/ drejtori i DAP -it Abdulselam Selami , sot zhvilloi takim  pune me Ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqirin.
‘Shumë tema biseduam reth Administratës publike në vend , kodekset e punës së Administratorëve, avansimeve si dhe trajnim të punonjësve në Administratën tatimore.
U dakorduam se në Administrata tatimore duhen kuadra të pregaditur shkaku i rolit të DAP.
Bashkpunimi me të dy Institucionet do vazhdon me hapa konkrete’- thotë Selami.