Afrona dhe Blero sot lidhën martesë ku u kurorëzuan nga nënkryetari i komunës së Prishtinës, shkruan lajmi.net.

Në mesin e qindra të ftuarve në këtë natë të veçantë për çiftin nuk kishte si të mungonte vajza e këngëtarit Tara e cila ishte shoqëruesja e babit të saj gjatë kësaj nate.

Por pyetja që u intereson shumë kujt është prezenca e ish bashkëshortes Teutës, aktorja nuk është prezentë në dasmë dhe më parë kishte deklaruar se do ishte e çuditshme pjesëmarrja.