Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev ka bërë thirrje tek qytetarët e Maqedonisë të dielën ti bashkëngjiten Marshit për Maqedoni Evropiane.

Marshi i së dielës (16 shtator) do të fillojë prej tek ndërtesa e Kryqit të Kuq në Shkup, në ora 13:30, më pas vazhdon drejtë tek ndërtesa e Bashkimit Evropian.

“Të shoqërohemi dhe të dalim për ardhmërinë tonë. Dil në marsh, dil “për” Maqedoni evropiane”, thuhet në thirrjen e liderit të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë, Zoran Zaev.