Marrëveshja e cila u arrit të martën më 12 qershor mes qeverive të Maqedonisë dhe Greqisë për çështjen e emrit, pritet të nënshkruhet të dielën në Prespë.

Të dy kryeministrat Zoran Zaev dhe Aleksis Cipras, pritet të takohen në qytetin e Prespës për nënshkrimin e kësaj marrëveshje.
Pas nënshkrimit të marrëveshjes vazhdohet me dreke në Prespë.

Artikulli paraprakKryeministri Zaev uron besimtarët mysliman
Artikulli tjetërHeike Mass: Ballkani jashtë BE-së me pasoja fatale